malowanielinii.com opinie

Poszukujesz porady lub podpowiedzi? Napisz, na pewno pomożemy.
Awatar użytkownika
aaron-72
Posty: 4
Rejestracja: 15 sty 2020, 5:05

malowanielinii.com opinie

Post autor: aaron-72 »

Jakieś opinie o firmie malowanielinii.com? Mają ciekawą ofertę i naprawdę atrakcyjne ceny, więc myślę, czy nie zdecydować się na nich przy oznakowaniu poziomym w firmie. Polecacie?

https://mirapolnext.pl/etui-mercury-goospery-jelly-case-sony-xperia-m2-p-5461.html

Awatar użytkownika
Babeta1989
Posty: 3
Rejestracja: 25 lis 2019, 6:00

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Babeta1989 »

W kwestii oznakowania poziomego w zakładach produkcyjnych myślę, że firma malowanielinii.com sprawdzi się idealnie. Mają duże doświadczenie w temacie i robią to konkretnie, dobrze i szybko.

Awatar użytkownika
Barnaba1980
Posty: 3
Rejestracja: 31 mar 2020, 13:15

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Barnaba1980 »

Oznakowanie poziome wykonują też malowanie pasów na parkingach, u nas przy firmie się tym zajmowali. Polecam, nie można się do niczego przyczepić.

krzem organiczny apteka

Awatar użytkownika
Kamil_70
Posty: 2
Rejestracja: 05 maja 2020, 16:47

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Kamil_70 »

Do oznakowania fabryk i hal produkcyjnych jak najbardziej można polecić malowanielinii.com. Projektują i wykonują oznakowanie dróg komunikacyjnych i robią to naprawdę dobrze.

dalco warszawa

Awatar użytkownika
julian
Posty: 2
Rejestracja: 01 mar 2020, 20:21

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: julian »

Polecam zajrzeć do zakładki "realizacje" na stronie malowanielinii.com, jeśli jeszcze się zastanawiasz. Powierzone projekty wykonują naprawdę solidnie.

najmocniejsze asg

Awatar użytkownika
Kemal1995
Posty: 5
Rejestracja: 03 lis 2019, 22:03

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Kemal1995 »

Ja znam firmę Oznakowanie poziome z usuwania linii metodą chemiczną i mechaniczną. U nas w firmie w ten sposób usuwali dotychczasowe oznaczenia, a potem dopiero nakładali nowe. Porządna robota.

https://mirapolnext.pl/telefon-sony-xperia-xz3-srebrny-p-15198.html

Awatar użytkownika
Gwidona73
Posty: 2
Rejestracja: 25 mar 2020, 16:12

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Gwidona73 »

Z tego co wiem malowanielinii.com działają na terenie całej Polski i bardzo sprawnie wykonują oznakowanie dróg komunikacyjnych na halach i parkingach. Można im zaufać.

Awatar użytkownika
julita87
Posty: 2
Rejestracja: 23 sty 2020, 6:53

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: julita87 »

Malowanielinii.com oznakują też parkingi podziemne. U nas na osiedlu zajmowali się takim oznakowaniem i wreszcie mamy porządek przy wjeździe i wyjeździe ;)

Awatar użytkownika
juliusz94
Posty: 2
Rejestracja: 27 kwie 2020, 18:44

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: juliusz94 »

Oznakowanie poziome to solidna, sprawdzona firma. Miałem przyjemność z nimi współpracować już dwa razy i to naprawdę fachowcy w swojej dziedzinie. Mają porządne farby, nie do zdarcia.

https://mirapolnext.pl/robot-sphero-star-wars-r2d2-r201-p-10259.html

Awatar użytkownika
Konradyn-91
Posty: 2
Rejestracja: 16 lut 2020, 13:08

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Konradyn-91 »

Tu się zgadzam, farb nic nie rusza, a oznakowanie wykonywali u nas już dwa lata temu. Polecam malowanielinii.com.

Awatar użytkownika
Arkady1995
Posty: 2
Rejestracja: 18 sty 2020, 2:01

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Arkady1995 »

Firma Malowanie Linii oznakowała u mnie parking przy zakładzie. Robią wszystko - wyznaczanie miejsc parkingowych, strzałki, przejścia dla pieszych. A ceny mają przystępne.

transporter dla kota cena

Awatar użytkownika
Dyzma_98
Posty: 2
Rejestracja: 18 sty 2020, 13:14

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Dyzma_98 »

U mnie w firmie konieczne było wykonanie oznaczeń dla niepełnosprawnych i zgłosiłem się właśnie do firmy Oznakowanie Poziome. Z zadania wywiązali się porządnie i szybko, polecam.

rozkładany fotel do spania dla dziecka

Awatar użytkownika
ewald-92
Posty: 2
Rejestracja: 22 paź 2019, 14:54

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: ewald-92 »

Firma malowanielinii.com wykonuje kompleksowe oznakowanie poziome i pionowe w większych i mniejszych zakładach produkcyjnych. Ceny mają dobre, a nie trzeba długo czekać na termin.

Awatar użytkownika
Derwit_80
Posty: 3
Rejestracja: 03 mar 2020, 22:03

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Derwit_80 »

Jeśli macie w firmie wózki widłowe i ciężkie towary, które wózkowi rozwożą po całym zakładzie, to porządne oznakowanie jest konieczne. Oznakowanie miejsc paletowych, dróg dla wózków - to zrobili nam bardzo porządnie. Jak najbardziej polecam http://malowanielinii.com.

herbatki oczyszczające

Awatar użytkownika
Hiacynt1988
Posty: 4
Rejestracja: 01 mar 2020, 3:10

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Hiacynt1988 »

W każdym zakładzie trzeba wykonać takie oznakowania, nieważne, czy są wózki czy nie, a malowanielinii.com robi to tanio i dobrze. Jak dla mnie nic dodać nic ująć.

Awatar użytkownika
Gaj1978
Posty: 2
Rejestracja: 11 sty 2020, 3:44

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Gaj1978 »

Ja mam plac, który mam zamiar przekształcić w parking strzeżony i w przyszłym tygodniu malowanielinii.com mają mi robić linie i oznaczenia. Cena dobra, kontakt z firmą bardzo dobry. Myślę, że będę zadowolony.

naliczanie odsetek od odsetek

Awatar użytkownika
Fryderyk-77
Posty: 4
Rejestracja: 14 gru 2019, 12:04

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Fryderyk-77 »

Jak najbardziej polecam firmę Oznakowanie Poziome, konkretni fachowcy, bez opóźnień, a robota zrobiona solidnie.

mocznica koty

Awatar użytkownika
Jacenty
Posty: 3
Rejestracja: 06 gru 2019, 10:35

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Jacenty »

Bardzo szybka realizacja zlecenia, polecam malowanielinii.com!

Awatar użytkownika
August_88
Posty: 4
Rejestracja: 08 sty 2020, 18:25

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: August_88 »

malowanielinii.com - dobra, terminowa firma, wykonali oznakowanie magazynu w parę dni i linie są zrobione porządnie.

Awatar użytkownika
Apollina_90
Posty: 3
Rejestracja: 13 sty 2020, 1:05

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Apollina_90 »

Jeżeli chodzi o oznakowanie hal produkcyjnych, to śmiało można zwracać się do Malowanielinii.com, bo znają się na tym naprawdę dobrze.

militaria plecaki

Awatar użytkownika
Albrecht72
Posty: 3
Rejestracja: 04 lut 2020, 16:33

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Albrecht72 »

W Malowanie linii mają doskonałe zaplecze technologiczne. Pierwszy raz spotykam się z takim profesjonalizmem w tej branży.

Awatar użytkownika
Fryderyk-77
Posty: 4
Rejestracja: 14 gru 2019, 12:04

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Fryderyk-77 »

Długo szukałem firmy, która wykona profesjonalne oznakowanie parkingu i terenu przy zakładzie produkcyjnym. Malowanie linii polecił mi znajomy z czego bardzo się cieszę, bo wykonali kawał dobrej roboty.

lozka pietrowe z biurkiem dla dzieci

Awatar użytkownika
teodozjusz_94
Posty: 2
Rejestracja: 01 sty 2020, 14:55

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: teodozjusz_94 »

W kwestii oznakowania poziomego nie mają sobie równych. Polecam wszystkim!

nasivin soft na jaki katar

Awatar użytkownika
Żelisław-87
Posty: 3
Rejestracja: 11 gru 2019, 21:05

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Żelisław-87 »

Warto wspomnieć, że zajmują się również usuwaniem niechcianych linii metodą chemiczną lub mechaniczną. Kiedy powiększałem parking musiałem pozbyć się starych oznakowań i zastąpić je nowymi. Wykonali wszystko kompleksowo i bardzo sprawnie.

Awatar użytkownika
pabian1987
Posty: 2
Rejestracja: 16 maja 2020, 20:00

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: pabian1987 »

Pracownicy firmy Malowanie linii stosują nowoczesne metody, dzięki czemu ich praca przebiega szybko i efektywnie. Jestem bardzo zadowolony.

Awatar użytkownika
Gualfard-80
Posty: 2
Rejestracja: 16 maja 2020, 16:18

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Gualfard-80 »

Mają doskonały sprzęt, a jak wiadomo, to już więcej niż połowa sukcesu. Wykonanie na bardzo wysokim poziomie.

bluza magic

Awatar użytkownika
Edward90
Posty: 2
Rejestracja: 05 kwie 2020, 5:03

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Edward90 »

Do wyboru tej firmy przekonało mnie ich nowatorskie podejście, ale przede wszystkim super kontakt z obsługą klienta. Wszyscy bardzo dobrze zrealizowali swoje zadania.

Awatar użytkownika
Gerard_82
Posty: 2
Rejestracja: 22 mar 2020, 15:35

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Gerard_82 »

Jako jedni z niewielu wykonują malowanie hydrodynamiczne cienkowarstwowe Stosowanie nowoczesnych technologii świadczy o ich profesjonalizmie.

Awatar użytkownika
Kemal1995
Posty: 5
Rejestracja: 03 lis 2019, 22:03

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Kemal1995 »

To firma z wieloletnim doświadczeniem, która cieszy się zaufaniem klientów. Są dosłownie rozchwytywani, ale warto zaczekać, aby podjąć z nimi współpracę.

Awatar użytkownika
arkadiusz-99
Posty: 4
Rejestracja: 18 mar 2020, 16:29

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: arkadiusz-99 »

Mają duże doświadczenie w oznakowaniu poziomym parkingów. Jak dla mnie wszystko na plus i na pewno chętnie podejmę jeszcze z nimi współpracę.

odzież militarna dla juniorów

Awatar użytkownika
Bogusz-92
Posty: 5
Rejestracja: 10 lut 2020, 20:49

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Bogusz-92 »

Terminowość i fachowość w każdym calu. Będę polecał ich wszystkim bo malowanie-linii zasługuje na uznanie.

Awatar użytkownika
chociemir81
Posty: 5
Rejestracja: 30 lis 2019, 20:21

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: chociemir81 »

Bardzo dobry kontakt i organizacja pracy. Co ważne, firma malowanie-linii dostosowała się do nas i mimo trwających prac, nie musieliśmy robić dłuższych przestojów na produkcji.

https://nzozrevita.pl/blog/usg-pytania-najczesciej-zadawane-przez-pacjentow

Awatar użytkownika
bożimir1968
Posty: 2
Rejestracja: 26 kwie 2020, 10:35

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: bożimir1968 »

Firma z dużym doświadczeniem, a ich wykonanie i umiejętności cały czas coraz lepsze. W 100% mogą ich polecić!

Awatar użytkownika
edgar
Posty: 3
Rejestracja: 22 gru 2019, 16:33

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: edgar »

Jestem bardzo zadowolony z realizacji Malowanie-linii. Zlecenie na oznakowanie poziome na hali produkcyjnej, zostało wykonane sumiennie i rzetelnie. To bardzo dobra współpraca, którą zamierzam kontynuować w przyszłości.

Awatar użytkownika
ezaw
Posty: 2
Rejestracja: 09 paź 2019, 22:39

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: ezaw »

Dla nich nie istnieje słowo problem. Nawet jeśli występują jakieś przeszkody to malowanie-linii szybko je rozwiązuje i kontynuuje wszystkie prace zgodnie z planem i przyjętym harmonogramem.

Awatar użytkownika
Luborad
Posty: 3
Rejestracja: 26 mar 2020, 0:10

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Luborad »

Jeśli szukacie firmy do odnowienia i malowania linii to skorzystajcie z ich usług to nie pożałujecie. Jakość usług na najwyższym poziomie.

Awatar użytkownika
Abelard1981
Posty: 4
Rejestracja: 16 sty 2020, 16:39

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Abelard1981 »

Realizacja przebiegła szybko i sprawnie. Dzięki wykwalifikowanej ekipie malowanie-linii zaoszczędziłem dużo czasu i pieniędzy.

https://mirapolnext.pl/trampolina-total-sport-305-ring-drabinka-p-11068.html

Awatar użytkownika
Rajmund1971
Posty: 2
Rejestracja: 19 sty 2020, 14:09

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Rajmund1971 »

Świetna firma. Serdecznie polecam firmę malowanie-linii. Podchodzą do zlecenia rzeczowo, kompleksowo i na wysokim poziomie.

Awatar użytkownika
Wespazjan1999
Posty: 1
Rejestracja: 02 mar 2020, 10:19

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Wespazjan1999 »

Świetna obsługa i atmosfera współpracy. Warto zlecić wykonanie oznakowania poziomego firmie malowanie-linii i być spokojnym, bo wszystko na pewno będzie zrobione jak należy.

Awatar użytkownika
wiktor
Posty: 2
Rejestracja: 06 lut 2020, 5:40

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: wiktor »

Potrzebujesz oznakowania poziomego hali produkcyjnej? Tylko w malowanie-linii. Współpracujemy od wielu lat i jeszcze się na nich nie zawiodłem.

fluimucil forte 600

Awatar użytkownika
Łukasz_84
Posty: 2
Rejestracja: 01 mar 2020, 3:06

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Łukasz_84 »

Szybko, solidnie, sprawnie, kompleksowo. Usługa wykonana w 100% zgodnie z zamówieniem. Polecam.

kermi v22 600x1400

Awatar użytkownika
bonawentura-83
Posty: 2
Rejestracja: 08 mar 2020, 17:57

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: bonawentura-83 »

Zdecydowanie specjalistom z http://malowanielinii.com/ można zaufać. Wykonywali oznakowanie poziome na parkingu przy mojej firmie i jestem bardzo zadowolony z efektu.

https://nzozrevita.pl/blog/meskie-sprawy-usg-prostaty-i-jader

Awatar użytkownika
Barnaba1980
Posty: 3
Rejestracja: 31 mar 2020, 13:15

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Barnaba1980 »

Martwiłem się, że przez malowanie linii w magazynie będziemy mieć przez kilka dni przestój w pracy, ale miło się rozczarowałem. Ekipa z http://malowanielinii.com/ bardzo sprawnie wymalowała całe oznakowanie i tego samego dnia ruszyliśmy z pracą.

cardiamid z kofeiną krople

Awatar użytkownika
chociemir81
Posty: 5
Rejestracja: 30 lis 2019, 20:21

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: chociemir81 »

Mój problem był bardziej złożony, rok temu kupiłem stary magazyn. Chciałem go przystosować do użytkowania, ale na posadzce były stare oznaczenia. Firma http://malowanielinii.com/ doskonale poradziła sobie z usunięciem starej farby i wykonaniem nowych oznaczeń.

https://mirapolnext.pl/lodowka-turystyczna-waeco-tropicool-classic-tc-21-p-7873.html

Awatar użytkownika
Donat
Posty: 2
Rejestracja: 25 lut 2020, 4:05

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Donat »

Dobrze znam specjalistów z malowanielinii.com, to doskonali fachowcy. Malowali oznakowania na parkingu koło mojego hotelu. Wszystko poszło bardzo szybko i sprawnie.

https://mirapolnext.pl/kosa-spalinowa-texas-bcu43-43cc-p-15115.html

Awatar użytkownika
bromir1968
Posty: 2
Rejestracja: 11 lis 2019, 1:02

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: bromir1968 »

Polecam http://malowanielinii.com/! Na tej firmie można polegać. Precyzyjne wykonanie, a do tego bardzo szybka realizacja - dla mnie to same plusy.

kapsułki vichy

Awatar użytkownika
eliot_71
Posty: 2
Rejestracja: 04 maja 2020, 7:45

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: eliot_71 »

Jakiś czas temu zleciliśmy im wykonanie oznakowania poziomego na terenie wspólnoty mieszkaniowej. Specjaliści z http://malowanielinii.com/ wszytko wykonali perfekcyjnie, a do tego zaskakująco szybko!

Awatar użytkownika
denis
Posty: 5
Rejestracja: 01 lis 2019, 0:36

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: denis »

Jeżeli zależy Ci na precyzyjnym wykonaniu i na trwałości oznakowania, to firma malowanielinii.com będzie doskonałym wyborem!

https://mirapolnext.pl/piesek-na-sztywnej-smyczy-htj1022abd-chihuahua-p-3439.html

Awatar użytkownika
Edward_81
Posty: 2
Rejestracja: 15 mar 2020, 6:05

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Edward_81 »

Bezpieczeństwo pracowników to dla mnie sprawa priorytetowa, dlatego zależało mi na profesjonalnym oznakowaniu poziomym. Wybrałem ofertę http://malowanielinii.com/ i nie żałuję. To specjaliści, na których można polegać.

Awatar użytkownika
Dobiesław-72
Posty: 3
Rejestracja: 02 lut 2020, 1:19

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Dobiesław-72 »

Chcieliśmy zmienić oznakowanie poziome w zakładzie produkcyjnym. Najpierw trzeba było usunąć poprzednie, ale dla http://malowanielinii.com/ to nie był problem, mimo, że działamy w branży spożywczej. Malowanie znaków też przebiegło zaskakująco szybko!

spiczasty czy szpiczasty

Awatar użytkownika
Ewelina
Posty: 2
Rejestracja: 25 maja 2020, 23:21

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Ewelina »

Mieliśmy mały konflikt sąsiedzki, cześć mieszkańców uparcie parkowała przy wjeździe do garaży, argumentując tym, że "przecież nie ma znaków". No to już są! Skorzystaliśmy z oferty malowanielinii.com, oznakowanie zostało wykonane bardzo szybko i dokładnie.

therm line skład

Awatar użytkownika
Gracjan1970
Posty: 6
Rejestracja: 11 lut 2020, 5:09

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Gracjan1970 »

Gdy szukałem firmy wykonującej oznakowanie poziome trafiłem na http://malowanielinii.com/. Przekonała mnie ich oferta i nie żałuję. Zleceniem zajęli się kompleksowo, od projektu po wykonanie.

https://nzozrevita.pl/blog/wizyta-u-endokrynologa-jak-sie-przygotowac

Awatar użytkownika
Anzelma
Posty: 2
Rejestracja: 02 lis 2019, 6:16

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Anzelma »

Serdecznie polecam współpracę z http://malowanielinii.com/. To bardzo solidni fachowcy! Wykonane przez nich oznakowanie poziome na osiedlowym parkingu jest bardzo trwałe.

Awatar użytkownika
Fryderyk-77
Posty: 4
Rejestracja: 14 gru 2019, 12:04

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Fryderyk-77 »

Musieliśmy usunąć oznakowanie poziome w parkingu podziemnym, bo pewne rzeczy uległy zmianie. Firma http://malowanielinii.com/ bardzo szybko i skutecznie poradziła sobie ze starymi liniami i równie szybko wykonała nowe. Mają bardzo nowoczesne metody!

Awatar użytkownika
Żelisław-87
Posty: 3
Rejestracja: 11 gru 2019, 21:05

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Żelisław-87 »

Zlecając malowanie oznakowania poziomego w magazynie, zależało nam bardzo na czasie. Nie chcieliśmy czekać długo ani na ekipę, ani na efekt prac. Specjaliści z http://malowanielinii.com/ wykonali wszystkie prace zaskakująco szybko, a oznakowanie jest bardzo trwałe.

Awatar użytkownika
ksenia81
Posty: 1
Rejestracja: 16 cze 2020, 0:31

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: ksenia81 »

Malowanielinii.com to bardzo rzetelna firma. Ponad rok temu wykonywali oznakowanie poziome na terenie całego zakładu pracy i oznakowanie wciąż jest wyraźne i czytelne.

Awatar użytkownika
Elwira
Posty: 2
Rejestracja: 15 maja 2020, 17:38

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Elwira »

Solidni specjaliści to skarb! Dlatego jak tylko potrzebuję coś poprawić w oznakowaniu poziomym w hali przemysłowej, albo jakiś zmian, to zgłaszam się do http://malowanielinii.com/. Nigdy mnie nie zawiedli.

Awatar użytkownika
Dargoslaw_69
Posty: 2
Rejestracja: 11 gru 2019, 13:14

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Dargoslaw_69 »

w zarządzie wspólnoty mieszkaniowej nikt nie miał pojęcia na temat oznakowania poziomego, ale wiedzieliśmy, że to usprawni organizację ruchu na osiedlu. Na szczęście specjaliści z http://malowanielinii.com/ przygotowali dokładny projekt i wcielili go w życie.

Awatar użytkownika
gabriel91
Posty: 2
Rejestracja: 06 mar 2020, 4:51

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: gabriel91 »

Duży plus dla http://malowanielinii.com/ za terminowość i solidne wykonanie. Niepotrzebne były poprawki, a farba jest bardzo trwała.

buty cross

Awatar użytkownika
Jacenty
Posty: 3
Rejestracja: 06 gru 2019, 10:35

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Jacenty »

Wokół naszej firmy jest spory ruch, więc znaki poziome trzeba było bardzo często odnawiać. Ostatnio trafiliśmy na http://malowanielinii.com/ i jesteśmy zaskoczeni trwałością farby. Minęło już kilka miesięcy, a oznakowanie jest bardzo wyraźne!

Awatar użytkownika
koryna
Posty: 2
Rejestracja: 15 gru 2019, 7:23

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: koryna »

Współpraca z http://malowanielinii.com/ przebiegała bez żadnych zakłóceń. Specjaliści wykonali projekt oznakowania poziomego zarówno na terenie zewnętrznego parkingu, jak i magazynu. Bardzo szybka realizacja, dzięki której firma bardzo szybko mogła wrócić do działania.

agropixel

Awatar użytkownika
Olimpia-71
Posty: 2
Rejestracja: 06 maja 2020, 10:30

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Olimpia-71 »

W Malowanielinii wykonują swoją pracę bardzo szybko. Z tego co mówili, to korzystają z malowania hydrodynamicznego na co warto zwrócić uwagę, bo to bardzo innowacyjna i trwała metoda.

https://mirapolnext.pl/manetka-shimano-nexus-7-z-linka-prawa-p-12578.html

Awatar użytkownika
sędzisława
Posty: 1
Rejestracja: 14 kwie 2020, 19:19

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: sędzisława »

Zgadzam się z przedmówca. Malowanielinii korzysta z nowoczesnych metod malowania, jak również usuwania linii metodą mechaniczną. Dzięki temu nie tylko wykonują dobrze samo oznakowanie, ale i przygotowują odpowiednio podłoże, aby wystarczyło na lata.

gorzka sól cena

Awatar użytkownika
Dilara1965
Posty: 1
Rejestracja: 25 sie 2020, 18:41

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Dilara1965 »

Ja bardzo cenię sobie z nimi współpracę i korzystam z ich usług uwierając każdy kolejny zakład produkcyjny. Zawsze doradza w kwestii najlepszego rozwiązania oraz znają się na aktualnych trendach zagospodarowania terenów przyzakładowych.

Awatar użytkownika
Walter
Posty: 2
Rejestracja: 13 lut 2020, 14:55

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Walter »

Malowanielinii wzbudza moje zaufanie. Wystarczy sprawdzić dla jakich firm pracowali. W ich realizacjach znajdziemy znane marki, które są liderami na polskim i światowym rynku.

https://mirapolnext.pl/myjka-cisnieniowa-parkside-phdb-4-b2-benzynowa-p-10184.html

Awatar użytkownika
Kwiatosława-63
Posty: 4
Rejestracja: 05 gru 2019, 14:39

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Kwiatosława-63 »

Zawsze zwracam uwagę na opinie na temat danej firmy w internecie i malowanielinii maja bardzo dobre referencje. Nic dziwnego, że trzeba u nich zarezerwować czas zdecydowanie wcześniej, ale na prawdę warto.

Awatar użytkownika
Alfreda1970
Posty: 1
Rejestracja: 28 lip 2020, 1:11

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Alfreda1970 »

Polecam współprace z malowanielinii. To uczciwa i rzetelna firma.

bajki o księżniczce zosi

Awatar użytkownika
Safira_78
Posty: 1
Rejestracja: 11 maja 2020, 16:24

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Safira_78 »

Z Malowanielinii pracuje od wielu lat. Polecił mi ich mój znajomy, a ja będę ich rekomendował dalej, bo w tych czasach ciężko trafić na tak solidna firmę, z która nie ma żadnych problemów, a kontakt z nimi to wręcz przyjemność.

kalkulator ustawowych odsetek

Awatar użytkownika
Paskal62
Posty: 1
Rejestracja: 23 sie 2020, 16:25

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Paskal62 »

Szybkie, bezpieczne i skuteczne malowanie pasów.

Awatar użytkownika
Herakles66
Posty: 1
Rejestracja: 18 kwie 2020, 18:09

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Herakles66 »

Korzystają tylko ze sprawdzonych farb i dają na nie gwarancje do 36 miesięcy. W innej firmie na pytanie za jaki czas trzeba będzie odnowić pasy i oznaczenia odpowiedzieli "to zależy"... Dlatego korzystam już tylko z uslug malowanielinii.

co na opuchlizne kolana

Awatar użytkownika
stojan
Posty: 2
Rejestracja: 06 wrz 2020, 12:31

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: stojan »

Z nimi można zaplanować sobie konkretny plan działania i bardzo trzymają się ustalonego harmonogramu, co w przypadku pracy całego zespołu na produkcji na magazynie, ma olbrzymie znaczenie.

Awatar użytkownika
Kwietoslawa95
Posty: 1
Rejestracja: 15 lip 2020, 12:35

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Kwietoslawa95 »

Wszystkie niezbędne normy i przepisy nie stanowią dla nich tajemnicy, dlatego mogą podpowiedzieć zawsze konkretne rozwiązanie, które będzie miało uzasadnienie i będzie użyteczne.

Awatar użytkownika
Szymona
Posty: 1
Rejestracja: 08 kwie 2020, 11:45

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Szymona »

To fajna i zgrana ekipa. Lubię z nimi pracować

Awatar użytkownika
Ciesława1999
Posty: 1
Rejestracja: 08 cze 2020, 20:25

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Ciesława1999 »

Ekipa Malowanielinii pracuje szybko, sprawnie i skutecznie. Nigdy nie miałam uwag do wykonanej przez nich pracy.

e-sklep house

Awatar użytkownika
denis
Posty: 5
Rejestracja: 01 lis 2019, 0:36

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: denis »

Sa bardzo pomocni. Chyba jestem dosyć wymagającym klientem, a mimo to nigdy nie odprawili mnie z kwitkiem.

otwierane telefony

Awatar użytkownika
Lech_73
Posty: 2
Rejestracja: 03 lut 2020, 18:37

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Lech_73 »

Myślę, że o ich przewadze świadczy super podejście do klienta. Mimo, że są ekspertami nie reagują irytacja , kiedy trafiają się nawet najgłupsze pytania. Polecam współpracę z malowanielinii.

kamienie szlifierskie sklep

Awatar użytkownika
Richariusz1978
Posty: 1
Rejestracja: 12 kwie 2020, 7:28

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Richariusz1978 »

Zadzwoniłem do nich po awarii ich konkurencji, którzy zostawili mnie z niewykonana praca i kilkudniowym opóźnieniem. Malowanielinii naprawili szkody i nadgonili stracony czas.

Awatar użytkownika
arnold
Posty: 1
Rejestracja: 10 maja 2020, 8:46

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: arnold »

Maja doskonałe zaplecze technologiczne, dobre maszyny, a pracownicy sa bardzo dobrze wyszkoleni. Czego chcieć więcej?

Awatar użytkownika
hilary1960
Posty: 1
Rejestracja: 18 lip 2020, 7:33

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: hilary1960 »

Pracownicy malowanielinii po przyjeździe na realizację, od razu przystępują do działania i nie robią zbędnych przestojów.

Awatar użytkownika
Cinosława1971
Posty: 1
Rejestracja: 19 cze 2020, 3:18

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Cinosława1971 »

Zrealizowana przez nich usługa spełnia wszystkie standardy i wymogi, a przy tym sama współpraca układała się bardzo dobrze. Nie mam żadnych uwag.

Awatar użytkownika
Wioleta1961
Posty: 1
Rejestracja: 30 maja 2020, 2:45

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Wioleta1961 »

Moim zdaniem malowanielinii to najlepsza firma realizując usługi oznakowania poziomego w Polsce.

puszka dla psa

Awatar użytkownika
augusta63
Posty: 1
Rejestracja: 22 sie 2020, 9:17

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: augusta63 »

Mój mąż korzystał jakiś czas temu z pomocy Malowanie Linii i był zadowolony z ich usługi. Prace zostały wykonane szybko i za rozsądną cenę. Robili oznakowanie na parkingu podziemnym i mimo intensywnego użytkowania, efekt utrzymuje się długo. Polecam

Awatar użytkownika
Kwiatosław_99
Posty: 1
Rejestracja: 21 paź 2020, 2:28

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Kwiatosław_99 »

Wiele osób zachwala współpracę z firmą [url=about:blank]malowanielinii.com[/url]. Mają doświadczenie w branży i potrafią namalować linie wszędzie, gdzie potrzeba

Awatar użytkownika
Ludwik_70
Posty: 2
Rejestracja: 07 maja 2020, 10:00

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Ludwik_70 »

Znam firmę malowanielinii.com, bo moja spółdzielnia mieszkaniowa korzystała z ich oferty, gdy malowali linie na parkingu. W mojej opinii wszystko przebiegło sprawnie i bez problemu. Ja ich polecam.

wykrywacz metali ceny opinie

Awatar użytkownika
krzesimir1991
Posty: 1
Rejestracja: 19 paź 2020, 19:35

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: krzesimir1991 »

W ofercie mają też usuwanie linii, więc usługi są kompleksowe. Jeśli chcesz więcej się dowiedzieć na ten temat, to wejdź na stronę firmy Malowanie Linii. Tam jest wszystko wyjaśnione, możesz też znaleźć do nich kontakt.

przypinki harcerskie

Awatar użytkownika
Józef1975
Posty: 1
Rejestracja: 03 lip 2020, 18:48

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Józef1975 »

Szwagier polecił mi Malowanie Linii, bo był zadowolony z ich usługi. Działa w tej samej branży i też musiał wykonać oznakowanie magazynów. Jesteśmy zadowoleni, bo firma wykorzystała nowoczesne metody, dzięki temu oznakowanie jest bardziej trwałe.

terapia w zespole aspergera

Awatar użytkownika
Sulima_60
Posty: 2
Rejestracja: 23 lip 2020, 21:30

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Sulima_60 »

Z ciekawości przeszukałam Internet, żeby znaleźć opinie o firmie malowanielinii.com i stwierdzam, że mają wielu zadowolonych klientów. Wiele osób chwali ich za kompetencje. Na pewno takim firmom warto zaufać.

Awatar użytkownika
Ryszarda1961
Posty: 1
Rejestracja: 03 cze 2020, 15:40

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Ryszarda1961 »

Uważam, że na korzyść firmy Malowanie Linii działa fakt, że mają wiele rodzajów usług. Wykonują malowanie linii na jezdni, w magazynach czy na parkingach. Widać, że stale się rozwijają i zależy im na dobrych opiniach oraz zadowolonych klientach.

Awatar użytkownika
sandra-93
Posty: 1
Rejestracja: 16 cze 2020, 5:53

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: sandra-93 »

Zdecydowanie polecam współpracę z firmą malowanielinii.com. Są doświadczeni i znają się na swojej pracy. W dodatku nie są drodzy.

humavit ace

Awatar użytkownika
August82
Posty: 1
Rejestracja: 26 paź 2020, 10:59

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: August82 »

Widziałem ich w trakcie pracy, gdy malowali oznaczenia na jezdni na osiedlu. Widać było, że wiedzą, co robią. Oznakowanie jest dokładne, a przejścia dla w końcu pieszych widoczne.

https://mirapolnext.pl/maszyna-do-szycia-singer-2282-p-16699.html

Awatar użytkownika
Teofil-73
Posty: 1
Rejestracja: 13 cze 2020, 11:07

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Teofil-73 »

Potwierdzam, że firma malowanielinii.com to świetni fachowcy. Sprawnie i za niewygórowaną cenę wymalowali parking przed moim blokiem. Wiem, że spółdzielnia była zadowolona. Moje zdanie potwierdzają opinie innych użytkowników.

Awatar użytkownika
Rodzisława94
Posty: 1
Rejestracja: 31 sie 2020, 16:12

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Rodzisława94 »

Mój tata współpracował z firmą malowanielinii.com. Jego opinia jest pozytywna, zachwalał podejście do klienta i profesjonalizm. Na pewno warto polecić tę firmę.

Awatar użytkownika
Marcelina85
Posty: 1
Rejestracja: 23 sie 2020, 16:53

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Marcelina85 »

Żeby wyrobić sobie zdanie o tej firmie, wystarczy wejść na ich stronę internetową http://malowanielinii.com/. Mają bogatą ofertę i stosują nowoczesne metody malowania.

Awatar użytkownika
Kosma1997
Posty: 1
Rejestracja: 29 wrz 2020, 0:41

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Kosma1997 »

Pracownicy z malowanielinii.pl malowali pod naszą firmą cały parking. Robili oznakowanie poziome i miejsca dla niepełnosprawnych. Nieźle się spisali, od razu wzięli się do pracy i szybko ukończyli robotę. Poza tym ceny też są całkiem okej.

Awatar użytkownika
gualfard
Posty: 1
Rejestracja: 07 cze 2020, 9:02

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: gualfard »

Firma Malowanie Linii ma duże doświadczenie w malowaniu oznaczeń, bo istnieją już bardzo długo. Wiele osób ich chwali, więc to nie może być przypadek.

Awatar użytkownika
abraham-87
Posty: 1
Rejestracja: 14 wrz 2020, 7:31

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: abraham-87 »

Rzetelni, solidni, z doświadczeniem. Do tego terminowi - a to ważne w tej branży. Dysponują odpowiednią kadrą i zapleczem technicznym. Polecam Malowanie Linii - zdecydowanie znają się na swojej pracy.

marsurf m 300 c preis

Awatar użytkownika
ronald_64
Posty: 1
Rejestracja: 17 lip 2020, 15:07

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: ronald_64 »

Jeśli chcecie mieć dobrze wykonane oznakowanie, to Malowanie Linii się sprawdzą. Mają świetnych profesjonalistów, którzy wiedzą, jakie metody zastosować, żeby linie długo się trzymały

Awatar użytkownika
Oriana1971
Posty: 1
Rejestracja: 01 sie 2020, 10:29

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Oriana1971 »

Na ich stronie malowanielinii.com widziałam ich projekty i realizacje. Nie znam się na rzeczy, ale uważam, że wygląda to bardzo profesjonalnie. Jeśli zależy wam na jakości wykonanych prac, to na pewno warto do nich się odezwać. Wielu klientów ma do nich zaufanie.

https://mirapolnext.pl/deskorolka-nils-extreme-longboard-homeland-szkiele-p-14316.html

Awatar użytkownika
kacper_69
Posty: 1
Rejestracja: 01 lis 2020, 12:27

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: kacper_69 »

Wiele osób chwali Malowanie Linii, bo zatrudniają dobrych specjalistów, którzy wiedzą wszystko o robieniu oznakowań poziomych.

Awatar użytkownika
Filipina74
Posty: 1
Rejestracja: 28 maja 2020, 3:35

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Filipina74 »

Nie znam się na robieniu oznakowania, dlatego wolałam zlecić to profesjonalistom. Malowanie Linii mają w tej kwestii duże doświadczenie. Klienci ich chwalą za precyzyjne wykonanie oznakowania.

Awatar użytkownika
Diana1961
Posty: 1
Rejestracja: 09 lip 2020, 1:46

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Diana1961 »

Jeśli zastanawiacie się nad wyborem firmy do oznakowania, to śmiało mogę polecić Malowanie Linii. Wykonują wszystko szybko, profesjonalnie i ich oznakowanie utrzymuje się bardzo długo.

Awatar użytkownika
Willy Wonka
Posty: 128
Rejestracja: 09 wrz 2019, 14:23

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Willy Wonka »

Zadbanie o bezpieczeństwo na magazynie i nie tylko to bardzo istotna kwestia, której nie należy bagatelizować. Na stronie https://skladuj24.pl/grupa/slupki-i-kas ... jana-tasma można znaleźć rozwiązania, które sprawdzą się w każdym tego typu miejscu. Dzięki nim bezpieczeństwo znacząco się poprawi.

Wiki

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Wiki »

Solidna firma jest bardzo ważna na każdym etapie budowy i wykańczania parkingu. Na pewno przydadzą się również solidne i niezawodne urządzenia parkingowe takie jak szlabany czy bileterki parkingowe Warto również pomyśleć nad kamerami. Bardzo ważna jest kompleksowa kontrola wjazdów i automatyczne pobieranie opłat. Ułatwia to funkcjonowanie parkingu i zwiększa bezpieczeństwo. Co myślicie o takich rozwiązaniach ? Jakich urządzeń używacie na waszych parkingach?

ODPOWIEDZ