Strona 1 z 1

Hurtownia sprzętu gastronomicznego

: 10 gru 2023, 12:25
autor: Szerek32
Witam,
Czy powiecie mi z jakimi hurtowniami lub sklepami współpracujecie jeśli chodzi o zakup sprzętu gastronomicznego, w tym stołów roboczych, garnków, pieców, trzonów itd. Zależy mi na dobrej cenie, jakości wykonania i jednocześnie profesjonalnej obsłudze która jest w stanie doradzić. Z góry dziękuję za pomoc!

Re: Hurtownia sprzętu gastronomicznego

: 11 gru 2023, 17:05
autor: Horek44
To możecie również zapoznać się z ofertą invest horeca u których bez problemów będziecie mogli dobrać pełne wyposażenie do kuchni restauracyjnej zarówno w zakresie stołów roboczych, garnków, trzonów, pieców, czy również termosów na żywność, wilków do mięsa itd. warto zajrzeć, zrobic sobie listę i sprawdzić dostępne opcje oraz pojemności. A w razie czego też skorzystać z pomocy profesjonalnej obsługi.

Re: Hurtownia sprzętu gastronomicznego

: 12 gru 2023, 10:40
autor: Jozzik
Podzielam spostrzeżenia, że duże znaczenie tutaj zdecydowanie ma jakość i jednocześnie funkcjonalność dobranego sprzętu w odpowiedni sposób do prowadzonej działalności i jednocześnie ilości klientów jakich musicie obsłużyć. Dlatego warto sobie zrobić listę i pełne zestawienie, a później poznać konkretną ofertę tutaj https://investhoreca.pl. Na pewno wraz z doswiadczeniem przyjdzie dużo lepsze rozeznanie w konkretnych opcjach.

Re: Hurtownia sprzętu gastronomicznego

: 12 gru 2023, 10:53
autor: Szerek32
Dzięki wielkie za informacje, najważniejsze jest to aby wybrać przede wszystkim jak najlepsze rozwiazania dla swojego biznesu. A też unikając rzeczy, które po prostu nie są nam potrzebne. Pozdrawiam

Re: Hurtownia sprzętu gastronomicznego

: 16 gru 2023, 10:07
autor: Jozzi
Najważniejsze jest to, aby odpowiednio przygotować przestrzeń do pracy dla wszystkich pracowników na kuchni. Jeśli szukasz konkretnej pomocy to sprawdź sobie invest horeca bo to chyba jedna z większych na rynku pod względem dostępności modeli i producentów. Do tego można dopytać o wszystko i też po prostu w jednym mejscu skompletować całość co może być potrzebne do kuchni.