sweetliving opinie

Produkcja mebli, sprzętu i wyposażenia. Znasz profesjonalistów, których możesz polecić? Daj znać.
Awatar użytkownika
tysia
Posty: 13
Rejestracja: 30 wrz 2019, 12:40

sweetliving opinie

Post autor: tysia »

uwielbiam dodatki ale nigdy nie zamawiałam na sweetliving.pl warto?

https://mirapolnext.pl/telefon-htc-desire-620-lte-bialo-szary-p-7538.html

Awatar użytkownika
busiek
Posty: 4
Rejestracja: 29 wrz 2019, 15:41

Re: sweetliving opinie

Post autor: busiek »

pewnie że warto - sporo znanych osób promuje ten sklep, można czasem utrafić fajną promkę.

ppn

Awatar użytkownika
muna
Posty: 16
Rejestracja: 28 wrz 2019, 7:50

Re: sweetliving opinie

Post autor: muna »

ja uwielbiam! SL jest genialny bo mają naprawdę niebanalne rzeczy to nie jest masówka.

Awatar użytkownika
lino
Posty: 9
Rejestracja: 17 paź 2019, 1:39

Re: sweetliving opinie

Post autor: lino »

To prawda, sieciówki się chowają przy nim bo to są rzeczy już z wyższej półki, które cieszą oko i nie tylko :)

https://mirapolnext.pl/gra-monopoly-junior-auta-hasbro-c1343-p-10370.html

Awatar użytkownika
lelum
Posty: 19
Rejestracja: 12 paź 2019, 9:47

Re: sweetliving opinie

Post autor: lelum »

Kupowałam ostatnio mamie na prezent zestaw i powiem ci że warto - szybko przyszedł, obsługa miła a zestaw przepiękny.

Awatar użytkownika
noob
Posty: 11
Rejestracja: 17 wrz 2019, 19:45

Re: sweetliving opinie

Post autor: noob »

Mają spory wybór jeśli chodzi o asortyment, sporo promocji no i warto czekać bo rzeczy są przepiękne

Awatar użytkownika
hades
Posty: 14
Rejestracja: 03 wrz 2019, 19:24

Re: sweetliving opinie

Post autor: hades »

potwierdzam - ja uwielbiam kolekcjonować mam piękną witrynę gdzie stawiam nowe filiżanki i talerzyki od nich

Awatar użytkownika
krejzi
Posty: 7
Rejestracja: 09 wrz 2019, 1:37

Re: sweetliving opinie

Post autor: krejzi »

to w ogóle jest też fajny pomysł na prezent - voucher do sweetliving zapewniam że kazda kolezanka bedzie zadowolona z takiego giftu :)

ODPOWIEDZ