opinie o tomaco.pl

Produkcja mebli, sprzętu i wyposażenia. Znasz profesjonalistów, których możesz polecić? Daj znać.
Awatar użytkownika
tysia
Posty: 13
Rejestracja: 30 wrz 2019, 12:40

opinie o tomaco.pl

Post autor: tysia »

Cześć, dostałam ostatnio zlecenie znalezienia urządzeń do znakowania laserowego. Znalazłam takie coś https://tomaco.pl/ Macie może doświadczenie w pracy z nimi oraz z firmą, która je dostarcza? Pytam, ponieważ chcemy udoskonalić linię produkcyjną, a przyznam, że jestem w tym biznesie dość świeżakiem

Awatar użytkownika
busiek
Posty: 4
Rejestracja: 29 wrz 2019, 15:41

Re: opinie o tomaco.pl

Post autor: busiek »

Znam urządzenie, ponieważ pracowałem na nim w miejscu mojego poprzedniego zatrudnienia. Można się nauczyć bez problemu jego obsługi i z tego co mówili jest bardzo wydajne.

Awatar użytkownika
muna
Posty: 16
Rejestracja: 28 wrz 2019, 7:50

Re: opinie o tomaco.pl

Post autor: muna »

Miałem przyjemność kiedyś z nimi współpracować. Bardzo fajna dość dynamicznie rozwijająca się firma, mogę ich polecić.

Awatar użytkownika
lino
Posty: 9
Rejestracja: 17 paź 2019, 1:39

Re: opinie o tomaco.pl

Post autor: lino »

U nas w firmie zaprojektowali oddali całą linię produkcyjną. Bardzo szybko się z tym uwinęli i jak na razie wszystko działa bez zarzutu.

piasek sensoryczny

Awatar użytkownika
lelum
Posty: 19
Rejestracja: 12 paź 2019, 9:47

Re: opinie o tomaco.pl

Post autor: lelum »

Mój znajomy współpracował z nimi przy kilku realizacjach i z tego co mówi frima jest sprawdzona.

https://victoriavynn.com/produkt/gel-polish-color-no-049-forever-sexy/

Awatar użytkownika
noob
Posty: 11
Rejestracja: 17 wrz 2019, 19:45

Re: opinie o tomaco.pl

Post autor: noob »

Jeśli jesteś zielony to napisz do nich. Widzę, że nie tylko sprzedają sprzęt, ale również podpowiedzą jak go najlepiej użyć w połączeniu z innymi elementami linii produkcyjnej.

ustawa o przeliczaniu emerytur

Awatar użytkownika
hades
Posty: 14
Rejestracja: 03 wrz 2019, 19:24

Re: opinie o tomaco.pl

Post autor: hades »

Z tego co widzę to rzeczywiście bardzo szybko rozwijająca się firma. Rozmawiałem z przedstawicielem firmy na targach ITM w Poznaniu.

Awatar użytkownika
krejzi
Posty: 7
Rejestracja: 09 wrz 2019, 1:37

Re: opinie o tomaco.pl

Post autor: krejzi »

Sprzęt moim zdaniem jest wysokiej jakości, jak również sama firma. Widziałem ich realizacje linii produkcyjnych i muszę przyznać, że profesjonalizm w każdym calu.

zakres przedmiotowy podatku dochodowego od osób fizycznych

ODPOWIEDZ