opinie o przeciwegzekucja

Produkcja mebli, sprzętu i wyposażenia. Znasz profesjonalistów, których możesz polecić? Daj znać.
Awatar użytkownika
krejzi
Posty: 7
Rejestracja: 09 wrz 2019, 1:37

opinie o przeciwegzekucja

Post autor: krejzi »

mam sporo długów nie wiem co robić czy jako firma moge ogłosić upadłosc konsumencką? zalazłam w necie ofertę tej firmy przeciwegzekucja.com.pl czy ktoś korzystał z ich usług i może polecić?

dospel warszawa

Awatar użytkownika
muna
Posty: 16
Rejestracja: 28 wrz 2019, 7:50

Re: opinie o przeciwegzekucja

Post autor: muna »

ojej to koniecznie się do nich udaj. koleżanka miała podobnie doradzili co można zrobić, żeby całkiem nie wpasc w czarną dziurę.

Awatar użytkownika
lntołek
Posty: 10
Rejestracja: 30 wrz 2019, 11:24

Re: opinie o przeciwegzekucja

Post autor: lntołek »

fajnie że są na rynku takie firmy - według mnie tyle osób pada ofiarami nieuczciwych pożyczek że ktoś musi bronić potem tych ludzi przed komornikiem.

mugga skład

Awatar użytkownika
sky
Posty: 4
Rejestracja: 25 wrz 2019, 4:43

Re: opinie o przeciwegzekucja

Post autor: sky »

byłam w podobnej sytuacji, było ciężko. ta firma mi pomogła stanąć na nogach i zabezpieczyć resztki majątku jaki miałam, żeby komornik mi wszystkiego nie zabrał.

Awatar użytkownika
noob
Posty: 11
Rejestracja: 17 wrz 2019, 19:45

Re: opinie o przeciwegzekucja

Post autor: noob »

również mogę polecić - temat jest ciężik jeśli masz firme i nie jest to spółka zoo ale da się z tego wyjść. życzę ci powodzenia!

robaki w organizmie objawy

Awatar użytkownika
hades
Posty: 14
Rejestracja: 03 wrz 2019, 19:24

Re: opinie o przeciwegzekucja

Post autor: hades »

dobrze że są takie firmy - mam nadzieję że ci pomogą bo z tego co czytam to dają radę. dzwon do nich i walcz i siebie!

Awatar użytkownika
Anabelle
Posty: 98
Rejestracja: 30 sty 2020, 18:55

Re: opinie o przeciwegzekucja

Post autor: Anabelle »

Jeżeli masz zadłużoną spółkę i chcesz pozbyć się długów to polecam ja sprzedać, to nie jest niewykonalne jak wielu sądzi. Na stronie https://sprzedajspolke.pl/ znajdziesz firmę która zajmuje się skupowanierm spółek w każdej postaci, również sprzedają czyste spółki bez zobowiązań więc na pewno się z nimi dogadasz.

emolium promocja

Awatar użytkownika
pufcia
Posty: 56
Rejestracja: 19 maja 2019, 7:27

Re: opinie o przeciwegzekucja

Post autor: pufcia »

Niestety w życiu różnie bywa i bardzo często szukając jakiegoś wyjścia zaciągamy pożyczki i to nie koniecznie w banku. Nie zawsze mamy na jego spłatę więc prosimy o przedłużenie terminu spłaty owej pożyczki. Zastanawiam się czy jest możliwość, aby nastąpiło przedawnienie długu ? Bo czytałam w jakieś gazecie, że takie coś może mieć miejsce. Słyszeliście może coś więcej na ten temat?

ziołowe leki na menopauzę

ODPOWIEDZ