opinie o musclecarrent.eu

Gdzie kupić części samochodowe, a gdzie opony? Opinie, nowości, rady.
Awatar użytkownika
tysia
Posty: 13
Rejestracja: 30 wrz 2019, 12:40

opinie o musclecarrent.eu

Post autor: tysia »

Witam, mam nietypową sprawę. Potrzebuje pożyczyć naprawdę dobry samochód (mamy gościa w firmie z zagranicy, którego nie mogę wozić po stolicy byle czym) i moje pytanie brzmi czy ktoś z was korzystał już z usług musclecarrent? Marki widzę, ale czy samochody czyste i nie ma jakiś dziwnych dodatkowych kosztów

Awatar użytkownika
busiek
Posty: 4
Rejestracja: 29 wrz 2019, 15:41

Re: opinie o musclecarrent.eu

Post autor: busiek »

Kiedyś korzystałem z ich usług. Miła obsługa i proste, jasne zasady. W dobrej cenie na takie przedsięwzięcie jakie planujesz jest mercedes klasy S.

Awatar użytkownika
muna
Posty: 16
Rejestracja: 28 wrz 2019, 7:50

Re: opinie o musclecarrent.eu

Post autor: muna »

Jeździłem ich furami i nie było żadnych problemów. Wiem, że są dobowe limity kilometrów, ale to musisz już sprawdzić dzwoniąc do nich.

Awatar użytkownika
lino
Posty: 9
Rejestracja: 17 paź 2019, 1:39

Re: opinie o musclecarrent.eu

Post autor: lino »

Wózki są czyste, żadnych ukrytych, dodatkowych kosztów. Śmiało możesz pożyczać i bawić się :)

https://victoriavynn.com/dystrybutorzy/

Awatar użytkownika
lelum
Posty: 19
Rejestracja: 12 paź 2019, 9:47

Re: opinie o musclecarrent.eu

Post autor: lelum »

Ja również planuje cos pożyczyć u nich, ale dla własnej rozrywki. Właśnie zbieram na McLArena :) Na majówkę nim pojadę.

Awatar użytkownika
noob
Posty: 11
Rejestracja: 17 wrz 2019, 19:45

Re: opinie o musclecarrent.eu

Post autor: noob »

Firma jest ok. Jasne zasady, a auta najwyższej klasy. Poza tym jest dużo frajdy z jazdy takim samochodem.

Awatar użytkownika
hades
Posty: 14
Rejestracja: 03 wrz 2019, 19:24

Re: opinie o musclecarrent.eu

Post autor: hades »

Wal jak w dym, z pewnością nie pożałujesz a wrażenie, bo pewnie o to chodzi, zrobisz naprawdę dobre. Poza tym masz w czym wybierać, bo nieważne czy będziesz chciał bardzo szybkie, terenowe lub po prostu wygodnego merca to wszystkie tam znajdziesz.

https://nzozrevita.pl/blog/biegunka-podroznych-profilaktyka-objawy-leczenie

Awatar użytkownika
krejzi
Posty: 7
Rejestracja: 09 wrz 2019, 1:37

Re: opinie o musclecarrent.eu

Post autor: krejzi »

Tylko zanim coś zaplanujesz to najpierw sprawdź dostępność b owiadomo z tym moze byc różnie i zaklep od razu. Pożyczałem kilka razy u nich samochody i zawsze było bez problemu i bardzo miło :)

pcv kaczmarek

ODPOWIEDZ