sklep.cseie.com.pl opinie

Urządzasz mieszkanie, budujesz dom? W tym wątku znajdziesz wszystkie niezbędne informacje o solidnych firmach budowlanych.
Awatar użytkownika
tysia
Posty: 13
Rejestracja: 30 wrz 2019, 12:40

sklep.cseie.com.pl opinie

Post autor: tysia »

Zamwiał ktoś z was w sklepie CSEIE ? Mam sporo do kupienie na budowę i szukam sprawdzonego sklepu gdzie większość rzeczy kupię w jednym miejscu :)

https://mirapolnext.pl/okulary-kross-pro-team-czarne-p-21105.html

Awatar użytkownika
busiek
Posty: 4
Rejestracja: 29 wrz 2019, 15:41

Re: sklep.cseie.com.pl opinie

Post autor: busiek »

zamawiałam u nich monitoring do firmy. wszystko przebiegło bez problemów

kablem hdmi

Awatar użytkownika
muna
Posty: 16
Rejestracja: 28 wrz 2019, 7:50

Re: sklep.cseie.com.pl opinie

Post autor: muna »

również polecam, zamawiałam dzwonej do dzwi z video. pan mi doradził co warto wybrać w moim budżecie.

Awatar użytkownika
lino
Posty: 9
Rejestracja: 17 paź 2019, 1:39

Re: sklep.cseie.com.pl opinie

Post autor: lino »

oferta z tego co widzę dość spora, ja bym zamawiała.

Awatar użytkownika
lelum
Posty: 19
Rejestracja: 12 paź 2019, 9:47

Re: sklep.cseie.com.pl opinie

Post autor: lelum »

grunt to kompleksowość a cesie tenie brakuje od osprzętu po fotowoltaikę - lubię takie sklepy.

Awatar użytkownika
noob
Posty: 11
Rejestracja: 17 wrz 2019, 19:45

Re: sklep.cseie.com.pl opinie

Post autor: noob »

zamawiałam właśnie panele bo mamy dostacje w gminie, bardzo sprawna firma. bez problemu potrafią doradzić i podpowiedzieć na czym można a na czym nie warto zaoszczędzić.

Awatar użytkownika
hades
Posty: 14
Rejestracja: 03 wrz 2019, 19:24

Re: sklep.cseie.com.pl opinie

Post autor: hades »

Może i ja zamówię bo też szukam dzwonków do nowego domu a oferta jest fajna i kompleksowa - spory mają wybór i z tego co widzę to ceny też w porządku.

Awatar użytkownika
krejzi
Posty: 7
Rejestracja: 09 wrz 2019, 1:37

Re: sklep.cseie.com.pl opinie

Post autor: krejzi »

No tak ceny są akurat bardzo przystępne patrząc po konkurencji :)

ODPOWIEDZ